Fejezetek

MODO XL Black

10 mm vastag Walk-In zuhanyfal 4 mérettartományban megvalósítható: 30-100 cm és 100-160 cm szélességekben, valamint 200-250 cm és 250-300 cm-es magassági tartományokban.
A zuhanyfal rögzítésére 4 különböző lehetőséget kínálunk:
Felső rögzítés csak a plafonon U profillal
Alsó rögzítés a burkolaton és felső rögzítés a plafonon egyidejűleg U profillal
Felső rögzítés a plafonon U profillal + függőleges rögzítés a falon U profillal
Felső rögzítés a plafonon U profillal + alsó rögzítés a burkolaton U profillal + függőleges rögzítés a falon U profillal
(grafikák a lehetőségekről)

MODO IV

A Modo New és Modo X IV: szintén két elemből álló zuhanyfal, melyet összekötő adapter helyett egy oldalprofil köt össze. Ennél a kialakításnál a Modo I kiegészítő fal nélküli változatához képest érezhetően kevesebb a kifröccsenő víz, amit tovább csökkent a fix oldalfal. Képgaléria

ESSENZA PRO II-III
Az Essenza Pro egyedi üvegrögzítésével, fali profil mentességével és légies kifinomultságával hódítja meg a modern fürdőszobákat. Elérhető króm, arany, fehér és fekete színekben.

Nes Black
Walk-in II fekete zuhanyfal Frame és Factory kivitelekben.
Fali profillal a falra szerelhető fekete pengefal 6 mm-es Easy Clean edzett üvegből. (kép)

Színvariációk
Fehér Walk-in Zuhanyfalak: A fehér szín tisztaságot és frissességet sugároz, tökéletesen illeszkedik a világos és légies fürdőszobákhoz.
Arany Walk-in Zuhanyfalak: Az arany szín fényűző és elegáns hatást kelt, luxus érzetet nyújtva a fürdőszobának.
Matt Színekben Kapható Walk-in Zuhanyfalak: A matt színek, mint az arany és a bronz, króm vagy fegyvermetál, modern és letisztult megjelenést kölcsönöznek, tökéletesen illeszkedve a minimalista vagy ipari stílusú fürdőszobákhoz.